Koulutukset

Opettajankoulutuksia luovan teknologian ilmiöpohjaiseen opetukseen

Mehackit tarjoaa ilmaisten oppimateriaalien tueksi koulutuksia luovan teknologian ilmiöpohjaiseen opetukseen. Käytännöllinen ja innostava koulutus tarjoaa pedagogisia taitoja luovasta tekniikasta, ohjelmoinnista, projektipohjaisesta oppimisesta ja digitaalisten oppimateriaalien käytöstä luokkahuoneessa.

Vuonna 2019 Mehackit järjesti kahdesti Let Me Hack It -verkkokurssin opettajille, jossa tutustuttiin luovaan teknoogiaan ja ohjelmointiin. Kurssimateriaali on avoin ja löydät materiaalin ‘Kurssit’ -osiosta. Luovan teknologian ja ohjelmoinnin verkkokurssilla ohjelmoitiin kuvataidetta Processing-ympäristössä, tehtiin omaa musiikkia Sonic Pi:n avulla tai koodattiin elektroniikka-alusta Arduinolla. Samalla tutustuttiin Maker-kulttuuriin ja kokeilevaan, projektilähtöiseen teknologiaoppimiseen.

"Lämmin fiilis jäi. Suosittelen!"

"Olin iloisesti yllättynyt siitä, kuinka monipuolisesti kurssilla käsiteltiin luovuutta; pelkkää koodaamista en varmaan olisi jaksanut."

"Vertaisarviointi oli positiivista, samoin opettajien antama kannustava palaute."

"Pidin myös 'fiilistely' -aspektista tehtävänkuvauksissa, se loi rennon ja mukavan olon ja auttoi uskalluksessa yrittää."


– Osallistujapalautetta luovan teknologian ja ohjelmoinnin verkkokurssista opettajille

Lue lisää aikaisemmista koulutuksista ja kehityshankkeista

Ota yhteyttä!