01.17.2018 — by Heini

Tule tuotekehittäjäksi Mehackitille!

In Categories: Suomeksi

Mehackit rakentaa luovan teknologian verkkokoulutuspalvelua opettajille ja ohjaajille! Haemme tuotekehittäjää työskentelemään osana core-tiimiä. Työsi on kehittää englanninkielistä palvelua kanssamme. Toimit tiimin teknisenä asiantuntijana ja tuet sisältökehitystä. 

Mehackitin tavoitteena on lisätä tasa-arvoa teknologiaosaamiseen. Autamme opettajia ja ohjaajia antamaan nuorille omakohtaisen ja innostavan kokemuksen itse tekemisestä pedagogisesti korkeatasoisten kurssien, työpajojen ja projektien avulla. Olemme mukava, teknologis-taiteellinen tiimi.

  • Pedagogia: Sinulta löytyy intohimoa oppimisalaa kohtaan sekä mielellään kokemusta verkkopohjaisten kurssien tai oppimisratkaisujen rakentamisesta.
  • Teknologia: Kehität oppimisalustaamme yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ymmärrät verkkopalvelun toiminnan periaatteet, osaat määritellä ominaisuuksia käyttäjälähtöisestä näkökulmasta ja osaat html/css perusteet sisällöntuotantoa varten. Esim Adobe Illustrator ja Premiere (tai vastaavien) ohjelmistojen osaaminen auttaa oppimateriaalien työstämisessä. Alustaratkaisut perustuvat olemassaoleviin palveluihin, joita kehitetään pääosin alihankintana.
  • Luovuus: Sinulla on luova lähestymistapa tuotekehitykseen sekä kiinnostusta maker-kulttuuria kohtaan.

Aloitus mahdollisimman pian. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen. Työpaikka sijaitsee uudella toimistollamme A Gridissä, Otaniemessä.Lisätietoja ja hakemukset cv:neen 1.2.2018 mennessä: Heini Karppinen, heini@mehackit.org.
Kerro hakemuksessa lyhyesti kokemuksestasi verkkopohjaisista kursseista tai oppimisratkaisuista.