01.16.2017 — by Reetta Heiskanen

Mehackit goes #educa2017!

In Categories: Suomeksi Educator

Suomen johtava opetus- ja koulutusalan tapahtuma Educa järjestetään taas 27.-28. tammikuuta. Mehackit on mukana tapahtumassa mullistamassa ajatuksia siitä, millaista tulevaisuuden teknologiaopetus suomalaisissa kouluissa voi parhaimmillaan olla. Luonnollisesti ohjelmatarjonta on myös tänä vuonna laaja, mutta jos olet käymässä Educassa, niin näitä ei ainakaan kannata missata.


1) Henrietta Kekäläinen: Koodi syö maailmaa - mitä seuraavaksi?

Mehackitin perustaja Henrietta johdattelee yleisön mullistavien kysymysten pariin Educan lavalla lauantaina. Saavu siis 28.1 klo 15.10 kuuntelemaan tulevaisuuden tärppejä.2) Tommi Toivonen: Musiikkia koodaten

Mehackitin “artist & hacker-of-all-things” Tommi esiintyy Educa-yleisölle perjantaina 27.1. Tommi kertoo myös syistä sen takana, miksi musiikki ja äänet sopivat loistavasti ohjelmoinnin opetteluun kouluissa. Mehackitin Sonic Pi kurssimateriaaliin voi tutustua jo etukäteen täällä. Tätä ei kannata ohittaa perjantaina 27.1 klo 17.00!

Mehackitin jengin tunnistaa messuilla Mehackitin logosta ja mahdollisista yksisarvisista…. Tule rohkeasti juttelemaan tulevaisuuden koulusta kanssamme! Jos haluat sopia tapaamisen jo etukäteen tai jokin ohjelmoinnissa tai tulevaisuutta koskevissa kysymyksissä jäi askarruttamaan, voit laittaa meiliä osoitteeseen hello@mehackit.org :)

Nähdään Educassa!